Κρυολιπόλυση 4D

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους ΜΗ επεμβατικής λιπόλυσης που επιτυγχάνει μείωση τοπικού λίπους.

  • Χαρίζει γρήγορο και μόνιμο αποτέλεσμα με απόλυτα ασφαλή και αναίμακτο τρόπο, εντελώς ανώδυνα.

Η κρυολιπόλυση δρα προκαλώντας άμεση ψύξη στο τοπικό λίπος, κρυσταλλοποιώντας τα λιποκύτταρα τα οποία αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας για πάντα με φυσική διαδικασία. Αυτό γίνεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το αποτέλεσμα είναι οριστικό και ΜΟΝΙΜΟ.

Πως λειτουργεί:

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή μίας κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία και για συγκεκριμένο χρόνο. Οι ειδικές αυτές κεφαλές που χρησιμοποιούνται διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα από οποιαδήποτε βλάβη. Αμέσως μετά τη θεραπεία ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, καθώς δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα του Cryo Cool Max είναι:

  • 4D, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 4 ΚΕΦΑΛΩΝ, προσφέροντας ολοκληρωμένα αποτελέσματα σε διαφορετικά μέρη του σώματος σε μία μόνο συνεδρία.
  • ΔΙΑΘΕΤΕΙ 7 ΚΕΦΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ με τρισδιάστατη επιφάνεια εφαρμογής 360ο για πιο ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους στα επίμαχα σημεία.
  • ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ THERMO CONTRAST που επιτρέπει την ταχύτερη ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την αποβολή των τοξινών.
  • OI ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ για καλύτερη και πιο αποτελεσματική εφαρμογή σε κυρτές περιοχές.
  • ΟΦΕΛΗ: Μείωση του τοπικού λίπους, κατά τρόπο απόλυτα ασφαλή, ανώδυνο και αναίμακτο. Χάστε έως 3,5 πόντους από την πρώτη συνεδρία!

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ενδείκνυται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, ψωμάκια, γόνατα, πλάτη και μπράτσα, καθώς επίσης και στο διπλοσάγονο (προγούλι).

  • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ: Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η συνεδρία. Απαιτούνται 1-4 συνεδρίες ανάλογα με το κάθε περιστατικό. Τα μεσοδιαστήματα των συνεδριών είναι περίπου κάθε 30 ημέρες και η διάρκεια της κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 45-60 λεπτά.
  • ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Η μέθοδος απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα με μία ΜΗ επεμβατική μέθοδο.

Κρυολιπόλυση